logo
Jakość 300W / 2000W Elektryczny automat do wyciskania soku pomarańczowego Dostosowany fabryka
<
Jakość 300W / 2000W Elektryczny automat do wyciskania soku pomarańczowego Dostosowany fabryka
Jakość 300W / 2000W Elektryczny automat do wyciskania soku pomarańczowego Dostosowany fabryka
>

300W / 2000W Elektryczny automat do wyciskania soku pomarańczowego Dostosowany

Product Summary

Świeży sok Świeży sok sok pomarańczowy ceny fabryczne automatów Opis produktu Przedmiot nr NS-3000MAX-L Napięcie 220 V 50 Hz / 110 V 60 Hz Moc 300W/2000W Rozmiar pomarańczowy Średnica 40-80 mm Wyjście 20 pomarańczy / min Rozmiar 1400*960*2100 cm Waga netto 400 kg Przechowywanie pomarańczy 280 sztuk ...

Basic Properties
country of origin
Chiny
Brand Name
Mr. Orange Juice
certyfikat
ce
PRODUCT MODEL
Automat ze świeżymi sokami
Trading Properties
MOQ
1 zestaw
unit price
Negotiate
payment method
T/T, Western Union,
Supply Capacity
100 zestawów/miesiąc
Product Details
Podkreślić:

300 W elektryczna wyciskarka do soku pomarańczowego

,

dostosowana elektryczna wyciskarka do soku pomarańczowego

Place Of Origin: Chiny
Processing: Sokowirówka
Type: Automat
Yield: 60%-70%
Output: 20 pomarańczy/min
Material: stal nierdzewna, tworzywo sztuczne
Product Description
Detailed Specifications & Features

Świeży sok Świeży sok sok pomarańczowy ceny fabryczne automatów

 

Opis produktu

 

Przedmiot nr
NS-3000MAX-L
Napięcie
220 V 50 Hz / 110 V 60 Hz
Moc
300W/2000W
Rozmiar pomarańczowy
Średnica 40-80 mm
Wyjście
20 pomarańczy / min
Rozmiar
1400*960*2100 cm
Waga netto
400 kg
Przechowywanie pomarańczy
280 sztuk = 80kg
Filiżanka
13 uncji (380 ml)
Długość wtyczki
4,5m
Język i waluta
Dostosowane

 

 

Zalety:

 

1. Brak środków antyseptycznych, substancji barwiących, esencji i wody w świeżym soku, duża wydajność soku


2. Wysokiej jakości obudowa ze stali nierdzewnej


3. Wyłącznik bezpieczeństwa włączony


4. Wyciśnij 20 do 22 pomarańczy na minutę


5. 4 do 7 szklanek na minutę


6. Ta wyciskarka do pomarańczy może automatycznie oddzielić skórkę pomarańczową od miąższu, aby uzyskać sok pomarańczowy.

 

7. Może obierać skórkę pomarańczową, wyciskać i sterylizować oraz automatycznie filtrować i sok pomarańczowy.


8. Kiedy pijesz sok, sok pomarańczowy nie ma skórki, drutu, pestek, pozostałości, smakuje dobrze.

 

9. Wyciskarka do pomarańczy może zrobić sok bez obierania skórki z pomarańczy.Wycina pomarańczę od środka, a następnie wyciska sok.

 

10. Jego nóż jest wykonany ze stali nierdzewnej. Maszyna jest kompaktowa.

 

11. Ta sokowirówka jest szeroko stosowana w małym sklepie, barze hotelowym, kawiarni, w domu itp.

 

 

 

Często zadawane pytania


Pytanie 1: Jakie są Twoje zalety w porównaniu z konkurencją?
Odpowiedź:
Dzięki bogatemu doświadczeniu w branży i surowym systemom kontroli jakości produktów zapewniamy:
1).Stabilny i niezawodny produkt w rozsądnej cenie
2).Dobra obsługa klienta: Szybka reakcja na każde zapytanie lub pytanie
3).Dostawa na czas.


Pytanie 2: Czy jesteś producentem?
Odpowiedź: Tak, jesteśmy producentem z ponad 10-letnim doświadczeniem.


Pytanie 3: Jakie są twoje warunki cenowe?
Odpowiedź: Cena może być oparta na FOB, CFR lub CIF itp.


Pytanie 4: Jakie są Twoje warunki płatności?
Odpowiedź: Płatność zostanie dokonana przez T / T, L / C lub D / P itp., różni się znacznie w zależności od regionu, w którym się znajdujesz.


Pytanie 5: Jaka jest minimalna ilość zamówienia?
Odpowiedź: Każda ilość zamówienia jest mile widziana.


Pytanie 6: Czy masz instrukcję w języku angielskim dla każdej maszyny?
Odpowiedź: Tak.Instrukcja obsługi, raport z testu i inne powiązane arkusze danych zostaną dostarczone przez nas.


Pytanie 7: Czy mogę wydrukować moje logo na urządzeniu?

Odpowiedź: Tak, jasne.

 

 

 

 

300W / 2000W Elektryczny automat do wyciskania soku pomarańczowego Dostosowany300W / 2000W Elektryczny automat do wyciskania soku pomarańczowego Dostosowany300W / 2000W Elektryczny automat do wyciskania soku pomarańczowego Dostosowany

Poprosić o wycenę

Please use our online inquiry contact form below if you have any questions, our team will get back to you as soon as possible.

You can upload up to 5 files and Each file sized 10M max.